Microneedling

De microneedling pen is speciaal ontwikkeld om u een intensieve microneedling behandeling te geven. Op een zeer effectieve manier wordt de huid in de diepte te vernieuwd en verfraaid zonder de opperhuid te beschadigingen. De elektrische microneedling pen zet de cellen aan tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt zichtbaar steviger.

De elektrische microneedling pen maakt hele kleine gaatjes in het huidoppervlak, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd en de cellen worden aangezet aan tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt zichtbaar steviger en serums worden tot 40 keer (4000%) beter opgenomen. Wij adviseren dan ook om na de behandeling een passend serum aan te brengen. Het is dan ook slim om de passende producten aan te schaffen voor thuis.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Microneedling is geschrikt voor fijne lijntjes te verminderen, verslapping van de huid te verminderen, verslapping bij de ogen en mond, bij (acne) littekens, grove poriën te verminderen. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook nog goed geschikt voor hyperpigmentatie te verminderen.
Voor wie is deze behandeling niet geschikt?
Voor mensen met een keloïd huid, metaal allergie, hoge bloeddruk, diabetes, bloedstollingsziekte en zwangerschap.

Belangrijk:
-Na de behandeling mag je 24 tot 48 uur na je behandeling geen make-up dragen (met name foundation).
– Na de behandeling is uw huid roze en de downtime (hersteltijd) van deze behandeling is 3-5 dagen.
-Je mag 1 week na de behandeling geen peeling/scrub gebruiken.
-En 2 weken na de behandeling niet harsen.
Kijk uit met de zon! Gebruik na de behandeling SPF 50!
– Voor het beste resultaat kun je de behandeling het beste in kuur verband uitvoeren. Dit zou dan 1x per 4 weken zijn tot 6 behandelingen. Gebruik in kuur verband ook de juiste producten zodat je zorgt voor een nog beter gewenst resultaat.
– De behandeling kost €82.50 per behandeling.