Mintenz Make-Up

Mintenz Make Up.

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend 100% natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten willen gebruiken die gezond zijn voor de huid.

Deze make-up is hypoallergeen, dus ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het fijne aan deze make-up is dat je de make-up niet voelt zitten, de make-up plakt niet en geeft niet af.

Minerale make-up van Mintenz bestaat uit 100% natuurlijke mineralen in poedervorm.

De make-up is voor ieder huidtype geschikt en is zeer geschikt voor degenen die een gevoelige huid, onzuivere huid of huidallergieën hebben zoals Acne, Rosacea, Psoriasis etc.

De make-up laat de huid vrij ademen en bevat een natuurlijke zon bescherming.

De make-up is 100% dierproefvrij!

Verbrijzelde mineralen make-up is niet iets van de laatste jaren maar word al eeuwenlang gebruikt. Toen wilden de vrouwen er ook al mooi uitzien. Zeker de Egyptenaren, de Romeinen en de Grieken wisten er wel raad mee.

In die tijd hadden ze nog geen chemische en synthetische producten, maar haalden ze alles uit de natuur. Zo ook de make-up. Minerale stenen werden helemaal verbrijzeld, fijn gemalen en dat werd als make-up gebruikt. 100% natuurlijk…

Mintenz is nog steeds 100% natuurlijk, alleen maar verbrijzelde minerale stenen. Zonder parabenen, talk, olie, kleur of geurstoffen of houdbaarheidsmiddelen.

Mintenz minerale make-up is perfect voor het krijgen van een zachte, gelijke dekking zonder dat je poriën geblokkeerd worden. Het resultaat is een stralend gezicht en een gezonde huid!

In September heb ik mijn eerste Mintenz Workshop. Wil je hier meer over weten, app of bel gerust voor meer informatie. Ook is Mintenz verkrijgbaar in mijn salon.

Voor aan te melden voor de Workshop app of bel naar 06-10255147 of mail naar linda.naturalskin@gmail.com.

Ik zie je graag in de salon en bij vragen hoor ik het graag.